Звездата на българската лека атлетика Ивет Лалова прикова вниманието с последната си публикация в социалните мрежи. Красавицата с убийствено тяло показа секси дупе за радост на хилядите си последователи в "Инстаграм". На кадъра спринтьорката е на плажа само по впит бански. 

"Как се усещаше в София днес при 20 градуса", написа Лалова в социалните мрежи, очевидно доволна от топлото време, което й позволява да провежда интензивни тренировки на открито. 

Winbet - удвои тръпката от играта! (18+)

Звездата в момента е в София заедно със съпруга си Симоне Колио, който й е треньор. На родна земя Ивет продължава подготовката си новия лекоатлетически сезон. Преди това спринтьорката и Симоне бяха на лагер на Канарските острови.

Горещата снимка по бански бързо набра популярност и вече е харесана от повече от 25 хиляди последователи на Ивет в "Инстаграм". Всички много й се радват и я мотивират още повече за успехи по пистите и най-вече на предстоящата Олимпиада в Токио. 

"Ивет, ти си прекрасна и наша гордост", "На Олимпиадата ще си най-красивата жена", "Секси снимка", "Каква гледка само...", са част от коментарите на феновете й към фотоса.