В навечерието на 47-ия си рожден ден Наско Сираков разкри още един щрих от своя артистичен талант. Директорът на националните отбори се снима в клип на Камелия Воче, която доскоро беше житейска спътница на друг голям футболист на Левски- Божидар Искренов. Във видеото към страхотното парче "I*m so glad" Сираков играе ухажор на певицата, който пуши пура в нощен клуб.

Песента е част от саундтрака на нов италиански филм, посветен на покойния дизайнер Джани Версаче. Очаква се продукцията с участието на Франко Неро да счупи касовите рекорди на Ботуша въпреки икономическата криза. Сираков и Воче не скриха взаимното удоволствие от съвместната работа в предаването "На Кафе", пише вестник "7 дни спорт".

"Идеята беше на Камелия, с която танцувахме заедно в Денсинг Старс. Тя искаше да увековечим по някакъв начин този малък епизод от живота. Не съм убеден, че имам качества за такова нещо, но на жена като нея не бих могъл да откажа. Възхищавам се на Камелия, защото се бори сама и е постигнала страшно много. Признавам, че не й беше трудно да ме навие", каза Наско.

Воче подари на Сираков италианска кожена гривна по повод рождения му ден в неделя. Певицата беше приготвила пакетчета и за трите жени на Сираков - съпругата Илияна и дъщерите Славея и Виолета./БЛИЦ