Звездата на сръбския националния отбор по баскетбол Богдан Богданович бе засечен с ново гадже. 

29-годишният гард на Аталанта Хоукс излиза с екзотичната красавица Британи Нета. Влюбените бяха разкрити на сватбата на съотборника на Богданович в НБА – Данило Галинари. Преди десетина дни италианецът се ожени за дългогодишната си приятелка Елеонора Бои на остров Сардиния. 

Winbet - истинската тръпка от победата! (18+)

На една от снимките с младоженците пък позира и Богдан, прегърнал хубавица, която се е издокарала в оранжева рокля. Нета е атрактивен американски модел и дизайнер. Преди време е участвала в конкурса „Мис Щат Ню Джърси“, където завърши като първа подгласничка.  

В допълнение Британи не пренебрегна образованието си, завършвайки Fashion Institute of Technology по технически дизайн и история на изкуството. Работи като технически дизайнер в една от най-силните компании в света. Освен това тя се бори за правата на жените, недостатъчното представяне на нежния пол в технологичния сектор и прави всичко, за да намали разликата между половете чрез различни организации. Не е известно откога тя и Богданович имат връзка, но в Инстаграм се вижда, че той харесва нейни снимки през последната година. 

В Сърбия са категорични, че баскетболистът, който през 2020-а подписа 4-годишен договор за 72 млн. долара с Аталанта, е искал да скрие връзката си възможно най-дълго. Същото той направи и когато излизаше с тенисистката Олга Данилович, с която бяха видени на публично място само веднъж, също на сватба. На Богданович явно му върви на брачни церемонни, след като в неделя ожени и съотборника си в националния отбор Неманя Недович. Шармантната Нета обаче не бе забелязана на лудия купон в Белград.