Английският национа Деле Али сложи край на близо тригодишната си връзка с една от най-големите красавици в Англия Руби Мей. Футболистът на Тотнъм е обявил пред чернокосата хубавица, че иска малко да бъде свободен и да не се обвързва прекалено много едва на 22-годишна възраст, съобщава "Сън".

23-годишната Руби била отчаяна и е направила всичко възможно, за да задържи при себе си един от най-добрите английски футболисти. Той обаче бил непреклонен, че иска свобода.

Само дни по-късно Деле Али е забелязан да интимничи в нощен клуб със звездата от реалити предаването "Островът на любовта" - Меган Бартън Хансън.

Русокосата дама също наскоро прекратила връзка и искала просто да се забавлява, както и Деле Али. Националът е успял да избегне камерите на изхода на заведението. След това човек от антуража му взел номера на Меган, а английският национал е казал, че ще й се обади, за да се видят насаме.

Деле Али и Руби Мей бяха смятани за перфектна двойка в Англия. Двамата са млади, красиви, успешни и бяха една от любимите двойки на пресата. Освен това до този момент те не се бяха забърквали в скандали с изневери.


(Руби Мей)


(Руби иДеле Али)


(Меган Бартън Хансън)