Цвета по всякакъв начин се опитвала да изкара, че пак е забила бившето си гадже, баскетболиста Станислав Славейков, който в момента ходи с Пипи Дикова. Докато дъщерята на Сашо Диков събира пари за благотворителност във "ВИП брадър", Станилова тръбяла наляво и надясно, че е отмъкнала от Петя Славейков. Дори успяла да пробута това на няколко издания. Според близки на баскетболиста Станислав изпаднал в ярост, когато го прочел.
“Пипи е много свястно момиче и Станката си държи много на нея! Той веднъж вече й сърба попарата на Цвета. Тази го заряза точно когато беше контузен и го извадиха от националния. Сега Станислав стана шампион с „Левски”, потръгна му играта и Цвета пак иска да му се „лепне”, ядосват се приятели на баскетболиста. Според тях Станислав веднага се обадил на Сашо Диков да му обясни за лъжите на Цвета.
Цвета беше гадже на Станислав до есента на миналата година. Баскетболистът дори й купи кола и я издържаше. След като националът получи контузия, все по закръглящата се тв водеща, която продължава да твръди, че е и модел, тръгна да преследва друг национал - волейболиста Николай Николов.
“Един месец по-рано Цвета пускаше, че са гаджета. После почна да го преследва като истерясала навсякъде. Вдигна си мощното дупе до провинцията където той имаше мачове. Мира не му даде. Той по това време нямаше гадже и Станилова успя накрая да го вкара в кревата си 1-2 пъти. Но след няма месец Николай я заразя някъде преди Нова година заради стара любов. Ходеше на мачове с приятелката си и Станилова беснееше и му се молеше да се върне при нея. И до ден днешен не му е простила. Месеци след като Николов й би шута Цвета още лъже, че са заедно или пък че тя го е зарязала”, разкриха характера на тв водещата бивши колеги.
Последната такава лъжа се появила заедно с информацията, че Станилова е отмъкнала баскетболиста Станислав Славейков от Петя Дикова. Цвета била пробутала и “новината”, че заради Станислав моментално тя е “зарязала” Николай. Който всъщност я зарязал още преди половин година и дори бил забравил, че Цвета съществува…
И Славейков, и Николов моментално се обадили на тв водещата и я помолили да престане да си прави реклама на техен гръб.
Редовни посетители на столичните клубове довериха, че Станилова била много “разтропана” и от това на косъм да си изпатят и други двама национали, футболистите на ЦСКА Иван Иванов и Павел Виданов. Цвета се увъртала около тях много активно, след като Николай Николов набързо я зарязал. Футболистите обаче предпочели гаджетата си и навреме се спасили. /БЛИЦ