Определяната като най-красива спортна журналистка Дилета Леота ще се омъжи за вратаря Лорис Кариус на 22 юни във Вулкано, един от Еолийските острови, намиращи се на север от Сицилия. Това е родното място на красавицата, която е избрала за големия си ден 5-звездния хотел „Теразия Ризорт“.

„Ще бъдем около 150 души, съвсем интимна бройка за южняшка сватба, но за мен си е голям стрес“, разказа Дилета Леота пред списание F.

“Бих искала да отида до олтара по дънки, но все пак пробвах 30 рокли“, добави Дилета, която получи пръстен от вратаря на Нюкасъл миналото лято. Навръх 32-ия си рожден ден на 16 август тя даде живот на дъщеря Ария. Двамата с германския футболист имат връзка от края на 2022 г.

Любопитното е, че сватбата пък ще е на рождения ден на Кариус, който тогава навършва 31 г. За предбрачния курс Дилета обясни: "Ходим на него, когато Лорис идва в Милано за уикенда. Отиваме в неделя сутринта в седем, след което бягам на стадиона".

За отношенията си със своя бъдещ съпруг тв водещата призна: „Харесвам романтиката. Лорис говори малко. Пише ми писма. Има старомоден начин на изразяване на чувства. Аз съм по-директна, вулканична“.

Засега блондинката не мисли за второто дете, защото иска да се наслади на дъщеря си. „Всеки ден тя прави нещо различно. Чакам я да каже "мама". Тя повтаря само "татко" – издаде през смях Леота. - Израснах с майка, която е супергерой: тя получи диплома с четири деца и винаги е работила. Гледайки я, повярвах, че ние, жените, можем да бъдем майки и професионалисти без проблем. Но когато се роди дъщеря ми, се оказа по-различно. Започнах да провеждам дълги разговори с приятелите си от развлекателната индустрия и да ги питам как са продължили кариерата си въпреки семейството“.

Изтеглете мобилното ни приложение БЛИЦ СПОРТ ОТТУК!