Звездата на американския футбол Антонио Браун беше обвинен в сексуално посегателство от бившата си треньорка. Това става ясно от заведено дело във Флорида.

В началото на годината 31-годишният Браун беше обявен за най-красивия спортист в специална класация за най-популярните личности в света. Той беше най-предно класираният от представителите на спорта.

Жалбата, подадена от Бритни Тейлър, обвинява новото попълнение на Ню Инглънд Пейтриътс, че й е посягал сексуално в три отделни случая през 2017 и 2018 г.

В първия път, през юни 2017 г., Браун е целунал Тейлър без нейно съгласие в един от домовете си в Питсбърг. Месец по-късно, в Маями, футболистът мастурбирал в близост до треньорката си и изхвърлил семенната си течност върху гърба й.

През май 2018 г., отново в Маями, Бритни Тейлър отишла в дома на Браун след посещение на нощен клуб, за да използва тоалетната и си вземе храна. Тогава тя била блъсната върху леглото от футболиста и била принудена насилствено да прави секс с него.

Winbet - най-голямото разнообразие от пазари! (18+)

Адвокатът на спортиста Дарът Хийтнър излезе с официално съобщение до медиите, в което твърди, че неговият клиент и треньорката са имали интимна връзка и всеки сексуален акт е бил по взаимно съгласие. Той допълни, че заедно с Антонио Браун няма да оставят случая така и ще предприемат агресивна защита и дори ще заведат контрадело.

Бритни Тейлър и Антонио Браун се запознават в университета на Централен Мичиган, където посещават курс по изучаване на Библията и стават добри приятели. След завършване губят връзка, но през лютото на 2017 г. футболистът наема бившата гимнастичка за личен треньор.

Тейлър твърди, че наистина е била в много близки отношения със звездата на американския футбол, но те на са имали връзка, а по-скоро са били като брат и сестра. В показанията си е посочила, че заради насилствените сексуални действия е получила психически проблеми и паник атаки. Тя настоява за компенсация от 75 000 долара.