Влюбените Григор Димитров и Мария Шарапова са заедно в Лондон и дори бяха заснети как се разхождат, хванати под ръка. Българинът вчера публикува свой фотос от английската столица, а само преди часове и Маша се похвали на официалната си страница във "Фейсбук", че също е там. От доста време насам Димитров и Шарапова нямаха общи снимки, но английските папараци ги издебнаха днес. "Дейли Мейл" публикува кадри на широко усмихнатите звезди на световния тенис.

През последните седмици се спекулираше около отношенията на Григор и Шарапова. Влюбената двойка обаче категорично опроверга слуховете за раздяла, след като българинът и рускинята се събраха в Лондон.

"Дейли Мейл" обръща специално внимание на екстравагантния пръстен, който Маша носи, докато се разхожда с Гришо. Не за първи път 27-годишната рускиня се появява с интересно бижу на ръката, и то на пръста, на който обикновено се носи годежен пръстен.

Междувременно хасковлията публикува и снимка в профила си в "Туитър", на която позира с интересен фон зад гърба: "Толкова много неща могат да бъдат намерени в някои от най-красивите творби на уличното изкуство в Лондон".