Най-смисленото нещо в живота на едно семейство са децата. Най-радостните мигове са свързани с появата на децата. Такъв радостен миг се случи в семейството на Ина Ананиева и Стефан Тошев.

Двамата станаха родители на прекрасната Елена, научи БЛИЦ. На специалната дата 07.07.2017 година. Малката принцеса се появи на бял свят в столичната болница "Вита" с уникални заложби на бъдеща световна звезда по художествена гимнастика – 2,850 кг и 50 сантиметра.

Ина и бебенцето са добре, а на върха на щастието е татко Стефан. Един от най-добрите треньори по борба у нас продължава да работи със сериозни успехи за Левски и националните отбори. И именно от залата по борба на „Герена” преди няколко години се запозна с Ина Ананиева, която в съседство работи неуморно в залата по художествена гимнастика.

Най-щастлива от голямата новина е каката – Алексана. От няколко месеца тя с трепет очакваше появата на бебето.
СТЕФАН РАЛЧЕВ/БЛИЦ

Агенция БЛИЦ пожелава на Ина и Стефан много радост и щастливи мигове с малката Елена. Заедно с кака й Алексана нека подлудят родителите и да не ги оставят на спокойствие. Нали затова са деца, а това е смисълът на живота...