Щастливите събития за младата и очарователна дама Силвия и българската гордост Тодор изглежда скоро няма да приключат. На 7 юли двамата влюбени си казаха „да” в гражданското и официално станаха семейство Скримови. Естествено, че става въпрос за най-красивата учителка у нас Силвия Зубева и волейболния ас Тодор Скримов.

Няма и месец след подписа между двамата, вчера - на 1 август, Силвия и Тошко се сдобиха с дъщеричка. Кръстиха малката принцеса Ася. От няколко часа родителите не могат да си намерят място от радост и вълнение.

Бебокът свари неподготвен бащата, който тъкмо бе заминал на лагер с националния отбор по волейбол във Варна. Наложи се спешно прибиране в София, за да бъде до новородената си дъщеричка и съпругата си.

Силвия и Тодор благодарят изключително много на доктор Веселин Дяволов и екипа му от Майчин дом. Майката и бебето са добре и получават стотици пожелания.

БЛИЦ честити радостната вест на Силвия и Тошко.

Ред е и за нашите пожелания...

Бъдете много здрави, щастливи и усмихнати. Нека малката Ася има най-хубавото детство, а вие да й се радвате дълги години. Да бъде красива като майка си и със спортен хъс за победа като баща си. Да осмисля дните ви. Да не ви оставя на мира и да лудее. И да бъде вашата пътеводна светлина в живота. 

СТЕФАН РАЛЧЕВ/БЛИЦ