Най-сексапилната спортна журналистка в Италия Дилета Леота изненада всички и най-вече феминистките организации след разразилия се скандал преди седмица. Тогава по време на работа на стадион „Сан Паоло“ феновете на Наполи я атакуваха със сексистки възгласи преди мача срещу Бреша (2:1) и директно я призоваха: „Покажи си циците, покажи си циците!“.

Леота първо не остана длъжна на екзалтираните тифози и им размаха пръст, а сега в интервю за „Сън“ заяви, че всичко е едно голямо недоразумение.

„Беше недоразумение. Феновете на Наполи ме подкрепяха по време на целия мач и продължиха след това, след като тимът спечели, но това беше само една шега. Моята реакция беше отчасти иронична в онзи момент“, разказа 28-годишната красавица за случката, която получи сериозен отзвук по световните агенции. Множество феминистки организации, а и не само, реагираха остро и обвиниха привържениците в сексизъм.

Winbet - истинската тръпка от победата! (18+)

Русокосата сексбомба, която стана жертва на хакери през 2016 година и нейни голи снимки се появиха в публичното пространство, призна, че не си е представяла, че тази история ще намери такъв широк отзвук.

„Понякога имам чувството, че всичко, което правя, предизвиква реакции. Не съм очаквала, че всичко това ще прекрачи толкова много граници“, добавя Дилета Леота, която преди три години е съкрушена, след като хакери публикуват нейни голо снимки, а Марио Балотели я защитава.

„Всеки може да прави със своето тяло, каквото иска, независимо дали е добро или лошо. Хората, които злоупотребяват с тази ситуация, са задници“, каза тогава Балотели.

„Повдигнах обвинение, не само за да защитя личното си пространство, а и като една от много жени, които трябва да се защитава от същите проблеми. Ценя много жеста и подкрепата на Марио Балотели“, коментира Леота този случай.