Считаната за най-сексапилна футболна съдийка Екатерина Костюнина подлуди за пореден път последователите си в социалните мрежи. Тя публикува серия от секси селфита и снимки на плажа, направени преди пандемията от коронавирус, и заяви, че не се страхува за фигурата си, а за физически нормативи.

Руската красавица от Сибир е изолирана в Красноярск и радва очите на местните жители, когато излизат да пазаруват по време на карантината. Сексапилната съдийка тренира три пъти седмично, бягайки на улицата, вместо на стадиона.

Winbet - победата е емоция! (18+)

"Не се страхувам за фигурата си, а за физическите нормативи, които ще трябва да покривам след края на карантината. У дома е невъзможно да се подготвите за йо-йо теста", написа Екатерина в „Инстаграм“.

"Излизам на улицата само да тренирам и винаги сама, не вземам със себе си НИКОГО. Спазвам всички препоръки и си стоя вкъщи през останалото време", признава 25-годишната хубавица, която е учила педагогика в местния университет. Костюнина води семинари на Руския футболен съюз за деца и младежи.