Бразилската суперзвезда Неймар отговори на обвиненията срещу него, давайки първи коментар за грандиозния секс скандал, в който беше замесен. Както вече стана ясно, млада жена е подала жалба в полицията в Сао Пауло, твърдейки, че е била изнасилена от най-скъпия футболист в света в парижки хотел на 15 май.
 
Тя обяснява, че била емоционално шокирана и се е страхувала да подаде жалба в друга страна, затова го направила в родината си Бразилия. Бащата на футболиста на ПСЖ, който е и негов агент - Неймар-старши, категорично отхвърли обвиненията. 

Самоличността на жената не се съобщава. Редица бразилски сайтове публикуваха пълния текст на жалбата й. Тя обвинява Неймар, че е бил агресивен към нея, както и че прибегнал до сила, за да има сексуални отношения с нея без съгласието й.

Футболната звезда твърди, че двамата са имали нормални отношения, както при всички двойки. Неймар подчерта, че след половия акт са продължили да общуват.

Winbet - на един клик разстояние! (18+)
 
"Обвиняват ме в изнасилване. Това е тежко, сериозно обвинение, което ме изненада. Много е тъжно да чуя това, тъй като тези, които ме познават, както и моя характер, добре знаят, че никога не бих направил нещо подобно. Това бе капан и аз попаднах в него. Но нека ми бъде за урок", обясни Неймар чрез видео клип, който публикува в на официалния си профил в "Инстаграм".

"Има хора, които искат да се възползват и да изнудват, а това наистина е тъжно и болезнено", добави голмайсторът на ПСЖ и националния отбор на Бразилия. 

Неймар също така показа чатовете си с въпросната дама, която го замеси в скандала. От кадрите се вижда, че тя постоянно му е изпращала свои снимки в предизвикателни пози, предимно разголена.

Скандалът с Неймар идва месеци след като и друга голяма футболна звезда - Кристиано Роналдо, също беше обвинен в изнасилване - от Катрин Майорга.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by 3n310ta ???????? ???? neymarjr (@neymarjr) on