Когато заговорим за футбол и забавни моменти по време на мач, неизменно се сещаме за бившия треньор на "Ботев" (Пловдив) Велислав Вуцов. Ексцентричният специалист загуби работата си след загуба с 1:2 от градския съперник Локомотив (Пловдив) в среща от турнира за Купата на България, но се прочу и в чужбина със страстта, която влагаше по време на мачовете на "канарчетата".

Две негови изпълнения ще останат в историята и винаги ще се помнят от феновете. Първата ярка проява на Вуцов бе в мача за Суперкупата на България, когато отборът му поведе на Лудогорец при загубата с 1:3.



Треньорът на "Ботев" отпразнува редом с футболистите и успеха с 2:1 над Литекс в среща от 15-ия кръг на "А" група през ноември, с което затвърди славата си на ексцентрик.



Забавни моменти имаше и с участието на Христо Стоичков. След като стана тв коментатор в САЩ, Камата спря да бъде сърдит и да говори за проблеми, а започна да се забавлява.

Стоичков не пропусна да се включи в предизвикателството "Ледена кофа", както и да покаже, че държи на думата си, след като загуби бас, изчисти студиото и изглади ризата на свой колега.





Феновете на родните грандове "Левски" и ЦСКА също имаха възможност да се посмеят през тази година. "Сините" го направиха заради рекламен клип за провалилата се продажба на акции на "армейците" през март, в който португалецът Тони Силва опитва да мотивира феновете на развален български с призив "Се Се Ка - това си ти!"



"Червените" имаха възможност да се подиграят на съперника месец по-късно, когато обявеният за дете с дарба да запомня столиците на държавите Митко от Кричим се провали на въпрос за това кой е Васил Левски. Петокласникът обаче се показа като върл фен на "Левски" и отвърна гордо - Аз съм от "Левски, "сините", Гонзо на въпроса за Дякона.  Клипът бързо се превърна в хит сред феновете на "червените", които започнаха да подиграват съперника.



Сред най-хитовите моменти от изминалата година може да добавим шофьорските умения на Мария Шарапова, Краля на футбола Пеле, който сам вкара гол за загубата си в компютърна игра, бившия нападател на Челси Самуел Ето'о, който отвърна на намеци на мениджъра си Жозе Моуриньо относно възрастта си, и легендата Денис Родман, който пя за рождения ден на севернокорейския лидер Ким Чен Ун.