Нов секс скандал е на път да разбуни духовете в Англия. Става въпрос за разкритие на “Дейли Мейл” за над 40 професионални футболисти, които търсят извънбрачни връзки в сайт за запознанство. Сред въпросните играчи има от Манчестър Юнайтед и Челси, твърди изданието, а сайтът е UndercoverLovers.com.

Сайтът UndercoverLovers.com е за хора, търсещи извънбрачни връзки, и според рекламата му, е най-популярният във Великобритания, предлагащ такива запознанства. Той има над 695 хиляди потребители, което е около 2% от населението на Англия, Шотландия, Уелс и Ейре, което е официално сключило брак.

UndercoverLovers.com разкрива, че дузина футболисти от Висшата лига, сред които един от Ман Юнайтед, и един от Челси, 19 играчи от Чемпиъншип, и 13 от Лига 1 и Лига 2, са сред регистрираните потребители за последната една календарна година.

Говорителят на сайта Емили Поуп обясни, че футболистите избират техните услуги, защото са дискретни и сигурни. „В таблоидите не се е появявал изневеряващ футболист от повече от година. Какво, да не би изведнъж всички да са станали светци?!,“ коментира тя. „За съжаление, поне на съпругите им, не са станали. Имаме 44 професионални футболисти, които са се присъединили към UndercoverLovers.com само за последната година.“/БЛИЦ