Дъщерята на легендата на НХЛ Уейн Грецки - Паулина, се омъжва за голф звездата Дъстин Джонсън, след като двамата са сгодени от август 2013 година. След девет години дойде денят: Грецки и Джонсън празнуват своята помпозна сватба!

Паулина Грецки води своите един милион последователи в Instagram на почти всички сватбени приготовления. Освен всичко друго, на профила ѝ в социалната мрежа могат да се видят сватбени картички за 23 април (днес). Дъстин Джонсън пък показа празнично украсен голф картинг, красиво място край езерото, където вероятно ще се проведе сватбата и много други снимки.

От известно време беше ясно, че Грецки и Джонсън ще се оженят тази година. В началото на март Паулина отпразнува моминско, а Дъстин ергенско диво луксозно партита на остров Сейнт Бартс.

Winbet - истинската тръпка от победата! (18+)

Съвсем наскоро Паулина привлече вниманието на всички, когато подкрепи своя Дъстин в къса бяла рокля със зелена чанта през рамо на Golf Masters в Аугуста/САЩ в началото на април. Двойката вече има две деца заедно, Тейтъм (7) и Ривър (4). Заедно са от началото на 2013 година. Годежът мина много бързо, но двамата отделиха доста време за сватбата.

След девет години годеж Паулина Грецки и Дъстин Джонсън най-накрая празнуват най-големия си ден. Снимките и видеоклиповете на Грецки показват, че двамата правят всичко възможно, за да не забравят никога този ден. Мечтаната сватба може да се състои!