Една от звездите на професионалния голф е бил арестуван за сексуално посегателство и непристойно поведение по време на полет. 29-годишният Торбьорн Олесен е задържан на летище „Хийтроу“ при слизането си от полет на „Бритиш Аъруейс“ от Нешвил (САЩ).

Олесен се е държал неуважително спрямо част от пътниците, които обиждал в продължителна тирада. Датчанинът едва бил удържан и успокоен от друг професионален голфър на полета – 42-годишния Йън Поултър.

След като Поултър заспал, Торбьорн Олесен продължил да издевателства над пътниците и екипажа. Той започнал да отравя сексуални закани към една жена. След това уринирал на пътеката между седалките в салона за първа класа.

Winbet - на един клик разстояние! (18+)

От самолета подали сигнал до летището в Лондон и при кацането полицаите чакали датския голфър, за да го арестуват. Лондонските власти разкриха, че е задържан 29-годишен мъж по обвинение в сексуално посегателство, неприястойно поведение в пияно състояние и отказ да изпълнява указанията на екипажа.

„Започна да обижда пътниците и екипажа, а след като отправи неприлични закани към една жена, той се изпика на пътеката. Това е шокиращо поведение. Вероятно може да се натъкнете на подобно в някой нискотарифен полет, но не и в първа класа на „Бритиш Еъруейс“, коментира свидетел.

Олесен и Поултър бяха на турнир в Мемфис (щат Тенеси), който се проведе през уикенда. Датчанинът, който живее в Лондон, завърши на разочароващото 27-о място.