Носителката на 5 световни и 6 европейски титли в борбата Станка Златева така и не успя да си намери половинката. От 20 години я търси, но сякаш славата й попречи на личния живот.

Според слуховете последната връзка на звездата от село Крушаре я е огорчила толкова много, че тя се е отказала завинаги да търси мъж за семейство. Отсега нататък щяла да използва мъжете само за секс, пише Crimesbg.

Всеки мъж в живота на любимката на България е бил до нея по користни подбуди. Повечето само, за да станат известни. Други пък са искали тя да ги издържа, защото ги е мързяло да работят.

През всичките тези години Станка така и не срещна подходящия мъж. Сега й е още по-трудно, защото е вече на 41 години и е надебеляла още повече, пише още изданието.

Затова Златева, която е успешна треньорка по борба, се е отказала да си търси мъж, но не и да има деца. Говори се, че тя е предприела действия да си направи бебе ин витро. Дори вече е минала безплатните опити, които не са дали резултат. Оттук нататък трябва да си плаща, но това не е проблем за Златева.

Мечтата на нашата спортна гордост винаги е била да бъде майка. Още има време да я сбъдне, защото все пак е на 41 г., а не на 51 г.