Горещ слух за нова светска двойка плъзна по време на пандемията от коронавируса. Mapиaн Вълев, който стана популярен с ролята си на мaфиoтa Poceн Гaцoв-Куката в cepиaлa "Πoд пpиĸpитиe", имaл вземане-даване с известната бивша гимнастичка Цветелина Стоянова, твърди "ХотАрена". 50-годишният актьор и 25 г. по-младата от него грация обаче за момента не правят връзката си пyбличнo дocтoяниe.

"Бях в депресия, но така наречена творческа. Поради факта, че творческата професия е такава ние играем чрез душите си. Всички емоционални рани, които си само нанасяне, когато играем различни роли, остават в нас. Имаме много духовни проблеми всички творци. Темата е важна и е свързана с повечето от нас", споделя Вълев, който в момента се изживява като режисьор.

Winbet - победата е емоция! (18+)

Новата му тръпка Цвети Стоянова го вдъхновила да направи филм за нея. През 2016 година гимнастичката опита самоубийство, като за щастие оцеля. Филмът, който по-късно Мариан прави с името "Лошо момиче", бил именно по нейната история.

Куката не отрича, че има вземане-даване с бившата националка по художествена гимнастика. Едно от последните писания на Цвети в социалната мрежа пък е следното: "Щастието и любовта обичат тишината".