Интернет звездата и топ инфлуенсърът Кинси Волански ще лети в Космоса. Тя се превърна в звезда след като прекъсна мача за трофея на Шампионската лига между Ливърпул и Тотнъм преди три години облечена в доста изрязан цял бански костюм, с който рекламираше сайта на бившия си приятел - Виталий Здоровецкий, който е бивш порно актьор.

Winbet - истинската тръпка от победата! (18+)

Операцията се оказва доста успешна, като според някои информации донася на двойката около 6,9 милиона долара. Популярността на Волански скочи до небесата. Само за няколко часа тя си спечели над два милиона нови последователи в Instagram. Това обаче моделката научи едва след като излезе от ареста, където Кинси каза, че полицаите са се отнесли "много мило" към нея.

Три години по-късно Кинси не се е отказала от нахлуването по стадионите.

"Когато стана на 30, искам да съм изкарала достатъчно пари, с които да се пенсионирам. Едно ново нахлуване на финал от Шампионската лига само би ми помогнало за това - казва Волански пред британския таблоид "Сън".

Планирам още много неща, с които да си спечеля още повече популярност. След като ме пуснаха от ареста, последователите ми в Instagram бяха скочили от 300 хиляди до над два милиона. С нищо не можеш да си купиш подобна популярност. Изведнъж бях известна по целия свят, а предложенията за работа ме заливаха. Не мисля, че съм навредила на някого, всичко беше доста забавно."

Възползвайки се от популярността си, през 2021-ва моделката пусна своя марка дрехи - Kinsey Fit, която вече има над 17 хиляди последователи в Instagram. Профилът ѝ в TikTok също е доста популярен - с над три милиона фенове.

Но може би най-лудото нещо все още ѝ предстои. Да, по-лудо от нахлуване на терена по време на финал на Шампионската лига. А именно да лети в Космоса.

"Не мога да повярвам, че го казвам... но най-накрая си запазих билет за Космоса - написа Кинси в Instagram, обявявайки новината. - World View Space правят космическия туризъм много достъпен, а аз нямам търпение да стана част от това."