ВИЖТЕ СТРАНИЦАТА НИ  БУКМЕЙКЪР  ТУК!

Президентът на баскетболния Левски Константин Папазов ще заведе естрадната прима Лили Иванова на баскетболен мач. Това разкри самият той пред „Телеграф“.

В петък сините спечелиха Купата на България по баскетбол за мъже след успех срещу ЦСКА с 86:81. Успеха си Папазов и отборът му отпразнували в столичен ресторант, където се намирала и Иванова. От там Примата на българската музика си тръгнала с подарък – Купата.

„Тя беше изключително благодарна за големия жест, който направихме. Каза ми, че много се радва и иска да я заведем лично на някой мач на баскетбол, защото ни е голям фен. Аз, разбира се, се съгласих. Беше голяма емоция за нея, пожела ни и много успехи за в бъдеще“, разказа президентът на баскетболния Левски.

Топ Коефициенти за Спортни залагания!

Папазов не крие радостта си и от жеста, който пък певицата направи по-рано за футболния клуб на сините, като дари 1000 лв. по сметката на отбора за задълженията към НАП.

Естрадната прима също не скри емоциите си от уникалния подарък, който е получила. Лили сподели в личния си профил във „Фейсбук“, че е притежател на българската купа. Тя си качи снимка на трофея и написа в социалните мрежи: „Честита “КУПА БЪЛГАРИЯ 2023” на Баскетболен клуб Левски! Благодаря на г-н Тити Папазов, президент на клуба, и на прекрасните баскетболисти за подаръка - оригиналната купа, която момчетата завоюваха на 24.03.2023 в зала “Арена София”! За мен е огромна чест! От цялото си сърце ви пожелавам здраве, щастие и винаги - най-големите успехи, с които България да се гордее! Лили Иванова“.

Това е 15 купа за „сините“, която дойде след успех над вечния съперник.

Следете актуалните новини с БЛИЦ и в Telegram
Присъединете се в канала 
ТУК