Прекъсналата финала между Ливърпул и Тотнъм (2:0) в Шампионската лига миналия сезон Кинси Волански напомни за себе си в социалната мрежа „Инстаграм“. Едрогърдата блондинка реши да демонстрира своите любителски гимнастически умения на обществени места.

Волански имитира движение по греда, докато балансира по парапети, изпълнява упражнение на лента, докато се вози в автобус и прави разтягания и скачане на тротоара близо до натоварен път. Най-зашеметяващо е изпълнението и на перилата на ескалатор, на който балансира между два подвижни парапета.

Winbet - победата е на върха на пръстите! (18+)

Феновете са впечатлени от гимнастическите умения на Волански, което личи от коментарите под публикацията. "Дано да участвате през следващата година на Олимпийските игри, защото със сигурност ще спечелите златния медал", гласи един от коментарите.

Както е известно, Кинси Волански спечели милион последователи в „Инстаграм“ само за часове след нахлуването на терена по време на финала на Шампионската лига. В момента тя има над три милиона последователи и редовно публикува забавни и странни клипове в YouTube от публични места.