Бившата на скандалния футболист Марио Балотели заби хотелиер. Италианската красавица Рафаела Фико показа за първи път новото си гадже по време на ваканцията им в Миконос. Щастливецът е 32-годишният предприемач от Тоскана Джулио Фратини.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

• #photooftheday #picoftheday #instaphoto #instamoment #instadaily #meandyou #tag

Публикация, споделена от ficoraffaella (@ficoraffaella) на

Той притежава няколко хотела и е заедно с Рафаела от няколко седмици. Двамата изглеждат влюбени като ученици и безцеремонно се натискат на брега на гръцкия курорт, където бяха уловени от папараци.

Рафаела е певица, актриса, модел и стана известна през 2012 г. с участието си в италианския “Бог Брадър”. През същата година тя роди дете на Балотели, с когото имаха кратка връзка. По това време Марио бе на върха на славата си и сменяше жените редовно. Италианският национал дълго време не признаваше бащинството на малката Пиа, което доведе до скандал с Рафаела.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

• #moodoftheday #nofilters #nomakeup #acquaesapone #instadaily #instaday #photooftheday #tags #daily

Публикация, споделена от ficoraffaella (@ficoraffaella) на

През 2014 г. той все пак се съгласи, че е татко на момиченцето, след като направи ДНК тест. Година по-късно Балотели подобри отношенията си с майката на детето, която по-късно имаше връзка и с футболния агент Алесандро Моги.

По това време Балотели и Рафаела уточняваха в съда кога футболистът ще може да вижда дъщеричката си. В момента двамата поддържат приятелски отношения, а малката Пиа често гостува на татко си. Наскоро той показа малката Пиа на терена преди мач на последния му клуб Бреша.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

••

Публикация, споделена от ficoraffaella (@ficoraffaella) на