23-годишният ганайски футболист на индийския ORPC от град Керала - Ранди Хуан Мюлер изживя истински кошмар, който вече присъства в световното кино. Историята е разказана  през 2004 година в комедийната драма "Терминалът" с Том Ханкс, като историята на ганайския играч е идентична с тази на главния герой.

Мюлер пристигна на летището в Мумбай преди 75 дни, но така и не стига до новия си отбор заради наложените мерки за борба с коронавируса, като той самият попада под карантина на летището, която продължава близо два месеца и половина.

Winbet - победата е емоция! (18+)

"Когато пристигнах, казаха, че карантината ще трае само седмица. Не успях да намеря къде да спя и един полицай ме посъветва да се върна на летището. 

Клубът ми беше твърде далеч, за да дойде някой да ми помогне. Настаниха ме в приют за бездомни и след седмица опитах да се върна на летището, но разбрах, че карантината продължава. Така останах тук вече 75 дни. Гледах как пращат специални полети за някои хора, а за мен нямаше. Само можех да им махам, тъй като никой не дойде за мен.

Сближих се с хората от охраната и с персонала на летището. Искам да благодаря на един от тях, който ми купи нов телефон и ми донесе възглавница и одеяло. Заведенията на летището ми даваха храна безплатно. Честно казано не успях да свикна с местната кухня, но нямах право да се оплаквам.

Един пътник ми подари книга, но бързо ми омръзна. Една жена ми препоръча да гледам филма "Терминалът". Разбрах, че там се разказва история като моята, само с едно разлика, моята е истинска.

Карантината в Индия е изключително строга затова не съм се опитвам да бягам или да се разхождам някъде извън летището.

Покрай тази история дадох много интервюта, въпреки че не съм Меси, Роналдо или Неймар. В момента мечтата ми е една - да се прибера при семейството си, да вечерям с тях и пак да играя футбол", разказа той пред Sports.ru.