ВИЖТЕ СТРАНИЦАТА НИ БУКМЕЙКЪР ТУК!

Бившата приятелка на бразилската футболна легенда Роналдо – Мишел Умезу, си е направила операция да стане отново девица, защото иска да се венчае като такава. Културистката имаше кратка връзка с Феномена, а през април 2005 година роди от него син Александър.

40-годишната бразилка се е подложила на процедурата по-рано през септември, а пред сайта Em Off обяви, че все още не е намерила любовта, но би приела интимна връзка с някого само след църковен брак.

„Търся мъж със същите цели и вяра като мен. Не се срамувам да кажа това, защото това е, което наистина искам“, сподели Мишел Умезу, която се подложила на хормонално лечение. Тя признава, че е имала повишено либидо, но въпреки това е сама от дълго време.

Winbet - победата е на върха на пръстите! (18+)

Световният шампион и бивш голмайстор на Барселона и Реал (Мадрид) се запознал с Мишел в Токио през 2002 година, където тя работела като сервитьорка. Когато бебето било на 8 месеца, тя съобщила за него на нападателя. Едва след 5 години съдебна битка Феномена потвърди бащинството на детето, но обяви, че се е решил на вазектомия, защото не искал повече наследници. Той има 22-годишен син Роналд от първата си съпруга – футболистката Милене Домингеш, а от бившата си годеница Мария Беатрис Антони се радва на дъщери Мария София (13 г.) и Мария Алис, която е родена на една и съща дата с батко си Роналд – 6 април, но 10 години по-късно. Двамата празнуват заедно рождените си дни.

46-годишният бразилец, който сложи край на кариерата си през 2011 година, живее в Испания с новата си половинка Селина Локс. Тя е модел и е с 15 година по-млада от него, но се надява един ден да роди от него, след като той е замразил сперма.

Следете актуалните новини с БЛИЦ и в Telegram
Присъединете се в канала 
ТУК