Бившият бос на Формула 1 Бърни Екълстоун скоро стана баща на 89 години и има вече четири деца, но е категоричен, че няма намерение да спира със създаването на наследници. Британецът планира още едно бебе в близките години с половинката си Фабиана, за да има с кого да си играе новороденият му син Ейс. Екълстоун дори се надява да докара бройката на децата си до шест.

“Сега разполагам с повече свободно време и искам да го прекарам със сина си Ейс, докато той порасне. Но може би той трябва да има малко братче или сестра. В младите си години бях много по-зает да правя бизнес, отколкото да тичам след децата си", призна Екълстоун пред „Сън”.

Winbet - победата е емоция! (18+)

"Сега ще бъде различно. Казах на Фабиана, че би било чудесно, ако успеем да докараме бройката на децата ми до общо шест. Чувствам се в отлична форма и нямам нужда от никакви специални стимуланти в леглото. Не използвам виагра, пия само витамин Д. Фабиана настоява за това”, добави британецът.

Екълстоун има и три дъщери, най-голямата от които е 65-годишната Дебора, а по-младите ѝ сестри са 36-годишната Тамара и 31-годишната Петра.