Нападателят на ПСЖ Неймар вдигна скандално петдневно парти с 500 гости, което в противоречие на всички въведени по света правила за ограничаване на разпространението на COVID-19.

Купонът ще продължи от Коледа до настъпването на 2021 година. Заради тържеството 28-годишният бразилец е направил специална звукоизолация на дома си в Рио де Жанейро, за да не безпокои съседите си.

Winbet - на един клик разстояниe! (18+)

Гостите са специално подбрани. На всички е наложена забрана за използване на телефони, за да не може до медиите да достигне информация за купона. Това обаче явно не даде резултат, тъй като бразилското издание "Глобо" разпространи новината за огромното парти.

За да бъде забавлението пълно, Неймар е организирал специални барове, направил е стая за видеоигри и дори е извикал музикална група. За удобството на своите гости футболната звезда е наел и една от съседните къщи.

Не е ясно какви хора са в списъка на гостите, но със сигурност една от тях е сестрата на Неймар Рафаела Сантос, чийто рожден ден през март нападателят на ПСЖ се стреми да не пропуска. От дълги години той се стреми да е контузен или наказан за този период, за да може да бъде до сестра си на нейния празник.