ВИЖТЕ СТРАНИЦАТА НИ БУКМЕЙКЪР ТУК!

Най-скъпият футболист в света Неймар и приятелката му Бруна Бианкарди излязоха със съвместно съобщение, което се появи в „Инстаграм“ в ранните часове на 19 април българско време.

31-годишният нападател на ПСЖ и манекенката съобщиха, че ще стават родители и очакват първото си дете. Новината беше придружена с пет снимки, като на тях Неймар докосва или целува корема на своята половинка.

Топ Коефициенти за Всички Мачове Всеки Ден!

“Мечтаем за твоя живот, планираме твоето пристигане и знаем, че ти ще се появиш, за да допълниш нашата любов и направиш дните ни по-щастливи. Ще дойдеш в прекрасно семейство, в което твоят брат, баби и дядовци, лели и чичовци вече много те обичат. Идвай по-скоро сине/дъще, ние те очакваме“, пише в съвместната публикация на двамата.

Припомняме, че Неймар вече има един син. Дави Лука е роден на 24 август 2011 г. от тогавашната му приятелка Каролина Ногейра Дантас. Най-скъпият футболист има връзка с Бруна Бианкарди от лятото на 2021 г. Манекенката, която в последно време работи като диетолог, пък има дъщеря - Динда.

Следете актуалните новини с БЛИЦ и в Telegram
Присъединете се в канала ТУК