Фотомоделът Полина Георгиева от Английската гимназия реши да повдигне духа на канарчетата преди мача срещу Левски с интересна фотосесия в жълто-черен екип. Красавицата не пропуска мач на любимия си отбор Ботев и се познава с доста известни играчи, тъй като самата тя се занимава със спортна фотография. Блондинката прегръща лично купата на България през 2017, когато Ботев победи Лудогорец, както и суперкупата, която спечелиха жълто-черните в Бургас.

Поли тренира от години акробатичен рокендрол и в дома си има цял рафт с медали от различни състезания. Красавицата сподели, че се е явила на едно от състезанията 3 седмици след операция въпреки забраната на треньорите си. Получила обаче позволението на доктора си, включила се в надпреварата и грабнала първото място. През 2017 година фотографката става шампион на България по акробатичен рокендрол.

Winbet - удвои тръпката от играта! (18+)

В момента Полина следва право в Софийския университет, но обмисля да запише магистратура спортна журналистика. Красавицата знае английски и немски и предпочита да пътува по света и да опознава различни места и култури. Студентката обича да чете в свободното си време, а любимият роман е “48-те закона на властта” на Робърт Грийн.

Фотомоделката разкри, че няма мъж до себе си и че за нея е най-важен характерът на партньора, както и уважението в една връзка.