Националът Николай Михайлов и фолк певицата Алисия най-накрая признаха официално, че са двойка. След като в продължение на няколко месеца увъртаха и отказваха да разкрият очевидното, двамата решиха, че е крайно време да сложат край на спекулациите. Влюбените се появиха заедно в предаването "Станция Нова", където разказаха за взаимоотношенията си.

Интересен е фактът, че разкриването на връзката им съвпада с деня на сватбата на бившите им половинки - Валери Божинов и Николета Лозанова.

"Крайно време е да се знае кой е мъжът до мен и коя е жената до него, за да спрат да ни свързват с различни хора", категорична бе Алисия.

"Ники е добро момче, не мога да се оплача. Открих човека, който ме измъкна от много тежък период", сподели с усмивка изпълнителката и добави, че чувствата й към бившата й половинка Валери Божинов бързо са изстинали.

"Познаваме се от много отдавна, но в един момент аз изпитах интерес към нея. Свалях си я, тя се дърпаше и накрая ме хвана", шеговито обясни Ники Михайлов.

"Той е страхотен ухажор, галантен е. Едва ли има жена, която да може да му откаже. Държи се много джентълменски. Въпреки това за мен, разбира се, на първо място в живота ми е детето ми. След това е Ники", каза още Алисия и добави: "Имахме приятелски отношения, споделяхме си, даже не знам кога прераснаха нещата в нещо повече."

Алисия и Ники заявиха също така, че разстоянието, което ги разделя понякога, не е проблем за тях. Както е известно, Михайлов живее в Холандия, където пази вратата на Твенте.

"Изнервяме се един на друг за това, че си липсваме", поясни певицата.

Тя сподели също така, че в момента двамата не си правят планове за бъдещето - "Радвам се на това, което се случва между нас. Страх ме е да мисля за бъдещето и да правя планове."