Модерните технологии изглежда здраво крепят любовта на Николай Михайлов и фолк фурията Алисия. Докато работата им ги разделя и те не могат да бъдат заедно, техниката се притичва на помощ.

Певицата признава, че двамата с любимия не само се чуват за половин час по телефона всеки ден, но и се гледат дълго и замечтано. Вратарят подарил на изгората си нова апаратура, с която си говорели по скайп в реално време и така правели всичко заедно, все едно че са един до друг.

„Понякога си звъним сутрин, още докато сме в леглата. Така все едно се намираме в едно и също легло и можем да правим всичко”, подсмихва се певицата, намеквайки, че практикуват и интернет любов. Въпреки слуховете, че двамата нямали много време за интимни ласки, изпълнителката твърди, че двамата са много привързани. „Това че не парадираме с личния си живот във Фейсбук, че не пускаме всеки ден по една снимка как се целуваме, не значи, че не се обичаме - казва певицата. - Всеки разбира любовта по различен начин. Някои обичат да са в светлината на прожекторите, но когато става дума за любов, за мен тя е чувство, което е само за двама. Зрителите са излишни”, казва Алисия пред skandalnо.net. Преди дни тя се прибра от Холандия, където бе на гости на любимия си. Често при пътуванията я придружава и малкият й син Валери.