Николай Михайлов наскоро се похвали с чисто ново Ламборгини. Вратарят на Твенте препуска из софийските булеварди с мощното возило, което според някои всъщност е старото бяло Ламборгини Галярдо, което си купи още преди 2 години за около 300 хиляди лева.

Когато му писна снежнобелия цвят, вместо да сменя колата, Ники смени боята и я направи червена. За пребоядисването той се изръси с 12 000 лева, твърди hotarena.

Поддръжката на звяра на четири колела, под чийто мотор се крият 560 коня, обаче се видя скъпичка дори за футболен милионер от ранга на Николай Михайлов. Затова миналата година той обяви Ламборгинито за продан.

Така и не се намери купувач обаче, който да се раздели с исканите 220 хил. лева. Столичен бизнесмен бе готов да брои 160 бона, но синът на Боби Михайлов отхвърли офертата и си запази луксозното возило.

„Прибрах си колата от автокъщата, в която я бях оставил за продаване, и я заключих в един гараж. Стои с месеци в него, карам я най-много веднъж, два пъти в годината”, обяснява Ники.

След раздялата с Алисия, той излезе на парадна разходка с Ламборгинито по софийските улици, като вече управлява не бяла бегачка, а червена.

http://static.blitz.bg/documents/thumbnails/630/201306/20130624.xekxzabwgp.jpg