Отношенията между Валери Божинов и Алисия започнали да охладняват не след изневерите на футболиста, а на фолкпевицата. В столичния хайлайф от известно време върви слухът, че блондинката била първата, която кръшнала. И то не с кого да е, а със съотборника на Валери в националния отбор – Николай Михайлов. Вратарят, който е известен с лудата си страст към жените, успял да прелъсти и вкара в леглото си Алисия още през миналата година. Малко след това Божинов започнал да си отмъщава, сменяйки дамите като носни кърпички. Неговата основна цел обаче била друга: да свали бившата на Ники Михайлов – Николета Лозанова. 
 
“След като научи за връзката между Алисия и Николай Михайлов, Валери пощуря. Искаше да пребие Ники. Даже не знаеше как ще го търпи по време на лагер-сборовете на националния отбор. Още тогава той си даде дума да покори Николета”, твърдят източници на БЛИЦ.
 
Както е известно, Валери Божинов в момента движи официално с Лозанова. Наскоро нападателят призна, че връзката му с бившата плейметка датира от близо една година. Двамата дълго време държаха новината в тайна, но от два месеца Николета е при футболиста в италианския град Парма.