Вратарят на националния ни отбор Николай Михайлов реагира гневно на информациите, че е дал пари за благотворителен търг заради една от бившите му - Бориса Тютюнджиева. Както вече стана ясно, стражът на Верона, който има връзка с фолкпевицата Алисия, е харесал изрисувана от моделката тениска, като е предложил най-високата сума на търга,  организиран от участниците в "Къртицата 2: Разтърсване" - 500 лева. Михайлов заяви на официалната си страница във "Фейсбук", че постоянно се отзовава на молби за помощ на нуждаещи се хора, но е недоволен, че хуманността му се използва користни цели - PR, вдигане на рейтинг, жълти заглавия и сензационни корици за любовни истории, драми и скандали. Синът на Боби Михайлов призова някои хора да спрат да печелят на негов гръб.

Изявлението на Николай Михайлов:

Всеки ден получавам имейли с молба да помогна финансово на някого. И всички истории, които чета в тези имейли са човешки и трогващи. На голяма част от тях се отзовавам, без да предизвиквам широка гласност и да трупам дивиденти. Същото исках да се случи и с дарените от мен 500 лева за деца с онкохематологични заболявания.

Съгласих се да бъде казано в ефир, за да дам добър пример. Но е много жалко да се използва добротата и хуманността ми за користни цели - PR, вдигане на рейтинг, жълти заглавия и сензационни корици за любовни истории, драми и скандали. Ако и вие отделите печалбата от тиража за тези деца - окей, така съм съгласен. В противен случай не се опитвайте да печелите на мой гръб!