Капитанът на Левски Николай Михайлов стана рекламно лице на компания, произвеждаща високотехнологични камери за възстановяване на професионалния спортисти.

"Благодаря на Рикавъри Пъмп за професионалното отношение и грижа! Като посланик за сезон 20/21, аз ще се погрижа за това нашите спортисти да осъзнаят важността на възстановяването като процес и да разберат как системите на Рикавъри Пъмп могат да допринесат за техните цели", написа Михайлов в "Инстаграм".

Recovery Pump e в Европа от 2016-а година, а в България от 2018-а и за периода на работа фирмата успява да привлече като клиенти отбори като Манчестър Сити, Челси, националния отбор на Англия по футбол, Виляреал, както и спортисти от ранга на Пауло Дибала, Сами Кедира, Санти Касорла, Гари Кейхил и други. 

Разбира се, атлети и от други спортове използват системата между състезания, тренировки и дори дълги пътувания. Основна част от ежедневието на професионалните спортисти, които ги използват освен да се възстановяват, но и да се предпазят от контузии.