Националът Николай Михайлов бързо си е намерил утеха след раздялата с дъщерята на пловдивския олигарх Ветко Арабаджиев - Александра. Двамата скоро скъсаха, а синът на Борислав Михайлов вече има нова изгора. Красавицата дори прекарала незабравима седмица в Холандия, където играчът рита за Твенте.

Новата половинка на Михайлов-младши се казва Дарина и е добре позната на футболната общественост, след като дълго време ходи с друг роден футболист - Коста Янев. Силиконката и играчът на ЦСКА обаче се разделиха преди четири месеца и блондинката се върна в родния си Сливен.

Именно там сексбомбата се запознала с Ники Михайлов, който я поканил на гости в Холандия. Когато се прибрала преди дни в България, Дарина разтръбила наляво и надясно колко е влюбена във футболиста на Твенте и колко добър любовник бил той.

"Дарина по цели дни пърха из кафенетата и се хвали, че е ударила голяма риба. С Ники Михайлов много си били допаднали и нямала търпение да свърши сезонът, та да се съберат заедно", коментират близки до блондинката.

Според запознати обаче Дарина далеч няма шанс да стане част от свитата гаджета на вратаря заради доста компрометиращото си минало. Бащата на Ники - Борислав Михайлов, е известен със строгите претенции, които има към приятелките на сина си.

Преди години Дарина дълго време работела в известен бар за стриптийз в курорта Слънчев бряг, където припечелвала доста добре. Именно покрай тези си занимания силиконовата гърла се срещнала и с Коста Янев, за когото стана известно, че се изживява като сутеньор и върти две момичета на повикване в Холандия, пише столичен вестник.

"Откакто е отново сам, Ники няма никакво намерение да си хваща сериозна приятелка. Така беше и преди години, когато скъсаха с Николета Лозанова. След това той изръшка къде-що има женско, а мацките не спряха да се тупат в гърдите и да се обявяват за негови гаджета", споделят близки до футболиста. /БЛИЦ