Само преди 3 дни Никол Шерцингер и половинката ѝ Том Евънс бяха заснети как напускат събитието "TCA All Stars Party" на телевизия FOX, провело се в град Пасадена, хванати за ръце. Откакто не крият връзката си, двамата все по-често се появяват на страниците на различните таблоиди, които следят всяка тяхна крачка.

Така например преди няколко дни те бяха засечени заедно на разходка в Лос Анджелис, което даде повод на папараците да използват фотоапаратите си. Певицата и наследникът на Григор Димитров в сърцето й бяха облечени изцяло в спортни облекла - той бе заложил на синя тениска и черни шорти, а тя бе избрала розов клин и бяло горнище на анцуг. След обиколката си, потънали в приказки, те се качиха в черен Range Rover и потеглиха...

Оказва се обаче, че вместо да се отправят към Обединеното кралство, където прекарват по-голямата част от времето, влюбените са решили да предприемат бягство в горещо Мексико.

Никол и Том решиха да отпразнуват повторно новата 2020 година, този път заедно и го направиха в курорта, в който преди 8 дни почиваше изпълнителят Малума, заедно с половинката си моделът Наталия Барулич и негови приятели - Кабо Сан Лукас. Живописният град, основан през 1917 г. като малко рибарско селище, днес е едно от най-посещаваните места в Латинска Америка.

Хавайката бившият спортист, роден в Зимбабве, са отседнали в луксозния хотел "Nobu", издигнат точно до лазурния бряг на Тихия океан. Една от снимките, които те споделиха в официалните си страници в Инстаграм, показва Никол в обятията на Том в басейн, на фона на пясъците на крайбрежната ивица. Под формата на истории в сайта за фотосподеляне брюнетката пусна кадри от мястото, пишейки, че е обсебена от гледките.

На едно от изображенията двамата вдигат наздравица с коктейли, отбелязвайки началото на своята лична година и официалното начало на техния романс.