Любимата на Григор Димитров - Никол Шерцингер даде обширно интервю за британския вестник "Сън", в което говори за миналото, настоящето, бъдещето и личния си живот.

Тя потвърди, че с Григор Димитров са заедно и никога не са се разделяли, каквито слухове имаше по-рано. Американката призна, че един ден ще има голямо семейство, но Бог трябва да каже кога ще стане това.

"Не мога да давам съвети за любовта, защото не съм по-различна от повечето момичета. Не се влюбвам лесно, но когато това стане е много силно и дълбоко. С Григор се опитваме да жонглираме с непрестанните ангажименти, но уверявам ви, не минава много време, за да се чуем. Дългите разстояние са повече обстоятелство, с което се съобразяваме, отколкото пречка.

Никол бе запитана дали все още държи на думите си, е до пет години ще стане майка, на което отвърна, че това ще стане, когато каже Бог.

"Един ден ще имам голямо семейство. Родила съм се в такова и ще създам такова - голямо. Нямам времева рамка, защото човек никога не знае какво ще му даде Бог", обясни певицата.

Американката каза още, че 39-те й години не са проблем да се чувства добре.

"На 20 човек се тревожи много повече, отколкото на 30. по-емоционален е, но след това става по-балансиран. Вече не се притеснявам, че остарявам. По-важно е това, което се случва сега. Успокояваш се, когато разбереш, че детето в теб не си отива. Чувствам се на 21 и вярвам, че възрастта е само число", обясни Никол.

Певицата говори и за предишната си връзка с пилота Люис Хамилтън като призна, че не нежеланието му да има деца сега е било причината за края на връзката им.

"Бях в тази връзка почти седем години.  Не обичам да се провалям в нищо, но в един момент разбрах, че нещата няма да се получат. Аз, като всяка жена, давам цялото си сърце за човека, когото обичам, но в онзи случай нещата от другата страна не бяха същите. Разбрах, че никога няма да получа същото и преоцених нещата", коментира певицата.