Американската певица Никол Шерцингер, гадже на родната тенис звезда Григор Димитров, е била голямата звезда на тържеството за 60-годишния юбилей на бизнесмена Васил Божков на 29 юли, информира „168 часа“.

Тържеството за рождения ден на най-богатия мъж в България и на Балканския полуостров е било на остров Миконос. Най-близките приятели и съдружници на Божков са пристигнали с частни самолети. Дошли са и гръцки съдружници на бизнесмена.

Присъствали на четиридневното парти свидетелстват, че Никол Шерцингер и нейният екип са впечатлили с шоу, хореография и светлинни ефекти, достойни за концерт на някой от най-големите стадиони по света.

Преди две седмици се появиха информации, че гаджето на Григор Димитров е на остров Миконос, като дори оттам надъха българския тенисист за участието му на турнира в Торонто. След това британските таблоиди съобщиха, че Никол Шерцингер е прибрала 1,5 милиона паунда хонорар за участие на частно парти на руски милиардер. Явно богаташът не е бил руснак, а именно Васил Божков.