Любимата на тенисист номер 1 на България Григор Димитров - певицата Никол Шерцингер говори за връзката им в интервю за списание Fabulous.

Преди дни изданието пусна корицата си, от която Шерцингер категорично обявява, че бившият й Люис Хамилтън е забравен и е открила любовта.

Шерцингер обаче сякаш не е много сигурна дали нашият Гришо я обича, тъй като отговаря с "да се надяваме" на въпрос дали има любов между нея и 13-години по-младия българин.

"Аз съм много обичлив човек. Заедно сме от доста време и за момента просто живеем заедно, но аз съм щастлива", призна Никол, която досега мълча за връзката си с Гришо.

"И двамата сме много заети, защото имаме собствени кариери, заради което пътуваме много. Това обаче ни кара да ценим моментите заедно. Съветвам и другите двойки просто да се наслаждават на моментите заедно - да уловят всеки миг", коментира Шерцингер.

Певицата се закани рано или късно да има семейство и деца и обеща да им даде цялата си любов.

"След време със сигурност ще имам деца. Не знам кога, но времето за това ще дойде. Ще ги обичам така, както моята майка ме е обичала. Тя е ангел, най-силният и обичащ човек в света. Искам да я накарам да се гордее с мен, призна Никол.