Певицата Никол Шерцингер доказа, че е готова на всичко, за да съхрани връзката си с бившия световен шампион във Формула 1 Люис Хамилтън. В края на миналата седмица тя направи мини околосветско пътешествие само и само да се срещне за една нощ с любимия си.

Шерцингер трябваше да започне снимки за шоуто "Х-Фактор" в понеделник в Дубай. За целта продуцентите я предупредили, че е по-добре да пристигне там дан по-рано, за да свикне с часовата разлика с Лос Анджелис. В името на любовта обаче певицата от "Pussycat Dolls" тръгна от Ел Ей, но кацна в Лондон. Там тя прекара една вечер с Хамилтън, който се радва на паузата в календара на Формула 1.

След тежкото пътуване и бурната нощ, Шерцингер все пак потегли за Дубай и пристигна само няколко часа преди началото на снимките за поредния сезон на риалити формата.

"Никол бе задължена да отиде в Дубай още преди да започнат снимките. Но тя помоли продуцентите на шоуто да позволят да прекара малко време с Люис. Това означаваше да пътува през нощта и веднага след пристигането си да започне да снима. Трябва да е била много уморена, но прецени, че си е заслужавало да остане още няколко часа с любимия си" - коментират пред "Сън" запознати със случката.

Отношенията между Никол и Люис се променят толкова бързо, колкото времето в Лондон. През годините двамата се разделяха на няколко пъти, но това винаги бе за кратко. През юли изглеждаше, че с връзката им е свършено. Тогава Хамилтън бе сниман да палува с няколко красавици в басейна. Шерцингер обаче прости на любимия си и романсът между двамата продължава.