ИГРАЙ БЛИЦ ГЕЙМ 2 - ТУК!

Ергенът Николай Михайлов желае само хубави жени. Това написа стражът на официалната си страница във "Фейсбук", където изрази възмущението си от информациите, че е с тази или онази. Михайлов е свързван с мнозина дами, след като стана ясно, че вече не е с фолкпевицата Алисия. Двамата официално обявиха раздялата си и сега синът на Борислав Михайлов отново е на разположение на многото си фенки.

Преди няколко часа вратарят на Твенте пусна снимка във "Фейсбук" как позира усмихнат в градината и написа следното:

"Събуждам се тази сутрин, сядам да закусвам и пиарката ми отново ми звъни, за да ми каже с коя съм бил миналата нощ, миналия месец и през последните две години... Чух толкова имена, колкото дори не мога да запомня. Щеше да ми е досадно, ако не беше забавно. Любими мои жълти медии, поздравявам ви за фантазията! Радвам се, че ви помагам да си вдигате тиража. Но, моля ви, върнете ми жеста и бъдете така любезни да ми избирате само хубави жени. Знаете, че имам вкус. Желая ви приятен ден и все така нестихващо творческо вдъхновение!"

В същото време тръгна слух, че причина за раздялата на Ники и Алисия била... Николета Лозанова. Твърденията са, че бившите гаджета на няколко пъти били засичани в квартира в столичния квартал "Люлин". Източниците на БЛИЦ обаче на момента опровергаха това, заявявайки, че съпругата на Валери Божинов не се е срещала с Михайлов.

Вестник “ШОУ” вече разкри, че основната причина за края на любовта между вратаря и певицата е моделката Звезделина Иванова. Вчера обаче БЛИЦ научи още потресаващи неща. Преди няколко месеца, когато Ники и Алисия все още бяха заедно, фолкпевицата си позволила да разгледа съобщенията на мобилния телефон на Ники. Хитрият футболист по принцип винаги триел получените смс-и, но този път фолкдивата го хванала натясно. Един от тях гласял следното: “Последният път свърших пет пъти! Искам още и още!”. Липсвало обаче името на подател, на дисплея стоял само номерът на телефона, от който е изпратено съобщението. Алисия се разстроила много и се разплакала с глас. От този момент тя загубила доверието си към Михайлов.

Както вече стана ясно, стражът на Твенте отпадна от националния отбор за контролите с Япония и Казахстан заради контузия. При това положение Михайлов ще гледа по телевизията днешната среща със "Самураите", която стартира в 13:20 часа и ще бъде предавана директно по БНТ1, както и в БЛИЦ с картина.


nikim.jpg