Ако сте чели майския брой на "Максим", със сигурност сте обърнали внимание на специалното приложение "100-те най-секси българки за 2009". Тази година първото място гордо заема плеймейтката Николета Лозанова. Бившата приятелка на капитана на младежкия ни национален отбор по футбол Николай Михайлов неотдавна красеше корицата на списанието. След нея се изреждат все мацки, от които ченето на всеки нормален мъж би увиснало.

Девета е русокосото изкушение Златка Райкова, която жълтата преса от два месеца разделя с европейския шампион по самбо Благой Георгиев, но всъщност двамата продължават да си се гушкат заедно. 15-а е един от най-успешните и популярни родни модели Таня Илиева. Гаджето на Руши Видинлиев е бивша републиканска шампионка по конен спорт. Веднага след нея се нарежда "Господарката на ефира" и бивша водеща на SportalTV Мария Игнатова и всякакви актриси, певици, ТВ водещи и знайни и незнайни моделки.
Наша гордост е присъствието на настоящата водеща на SportalTV Никол Станкулова - най-красивата ТВ спортна журналистка. Тя е на 60-о място, а ние й стискаме палци да е още по-напред в класацията догодина./БЛИЦ