Футболната половинка Николета Лозанова отбеляза подобаващо часовете преди настъпването на Нова година (точно 4 във Виетнам, където е тя сега).

Тя се пусна в прозрачна рокля и направи равносметка на изминалата година, като се закани да изхвърли всичко негативно и деструктивно като някои свои "приятелки".

"Когато осъзнах, че равносметката ми на края на всеки ден от всички 365, зависи само и единствено от мен, тогава начертах за себе си перфектния живот и го живея пълноценно! Взимам в моята 2020 всичко градивно и оставям в 2019 "приятелки", които "съществуват" от клюки за мен. Намерете си друга "храна", защото ще ви стана горчива!
Добре дошла моя съвършена 2020-та", написа тя.

Winbet - победата е емоция! (18+)

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Когаго осъзнах, че равносметката ми на края на всеки ден от всички 365, зависи само и единствено от мен, тогава начертах за себе си перфектния живот и го живея пълноценно! Взимам в моята 2020 всичко градивно и оставям в 2019 "приятелки", които "съществуват" от клюки за мен. Намерете си друга "храна", защото ще ви стана горчива! Добре дошла моя съвършена 2020-та! #bye2019 #lovemylife

Публикация, споделена от NIKOLETA LOZANOVA (@nikoleta_lozanova) на