Валери Божинов заведе половинката си Биляна и сина си Валери в Дубай, където тримата си прекараха страхотно и посрещнаха 2017 година. Намери се обаче кой да развали настроението на Божинов. Бившата му съпруга Николета му се съпротиви и не пусна дъщеричката им Никол да бъде с татко си. Близки до футболиста разказаха пред "ШОУ" как Лозанова го е ядосала точно преди един от най-светлите християнски празници - Коледа.

Божинов не е виждал щерка си вече няколко месеца, за което безкрайно много го боляло. Николета решила да му прави напук и нарочно не пускала Никол при него..., докато тя самата

се разголвала

и препичала на
Малдивите,

където компания й правил Николай Михайлов.
Нападателят на Партизан толкова бил разтроен, че заплашил телевизионната водеща да я даде на съд, ако продължава да се държи по този начин и да го лишава от възможността да прекарва време с принцесата си.

Валери всеки ден чувал малката по телефона, като почти всеки път разговорите приключвали с кавга между него и Лозанова. Очевидно войната между бившите съпрузи продължава с пълна сила. Конфликтът винаги подклаждала Николета, която целяла да измъкне още и още пари от футболиста. Приближени до играча твърдят, че Лозанова дори му поискала сума, за да пусне Никол с него в Дубай. Божинов имал огромно желание да вземе и щерка си на почивката в Емирствата, но плеймейтката го изненадала неприятно. "Даваш ми 5000 лева и тогава я пускам", отсякла Николета, с което втрещила Божинов.

А футболистът си прекара чудесно в Дубай заедно с любимата си Биляна и сина му от Алисия - Валери. Тримата се качиха на самолета още преди Коледа и останаха на топло и за посрещането на 2017 година. Най-впечатлен от уникалната заря в Дубай останал 9-годишният Валерко, който с огромен интерес запечатвал миговете на мобилния си телефон. Тяхна обща снимка показа Биляна, а на кадъра е запечатано как Божинов пуши наргиле, без да се притеснява, че на сантиметри от него е детето му.

Любопитното е, че един от "харесалите и коментирали" снимката е Алисия. Фолк певицата е поставила сърчице към кадъра, показвайки, че няма проблем с бившия си. Алисия винаги е държала детето й да бъде в нормални отношения с баща си, самата тя също признава, че поддържа добри контакти с Божинов. Освен това била радостна, че той е намерил стабилна дама в лицето на Биляна, която одобрявала.

Докато при Николета е коренно различно. Тя постоянно търсела начин да враждува с Божинов, ръсела всевъзможни грозни епитети по адрес на сръбкинята, която не можела да понася, и за капак започнала да ограничава достъпа на футболиста до дъщеря им Никол.

"Валери не е виждал щерка си вече два месеца... заради

Николета, която не
се наигра и няма срам

Това нейното вече преминава всякакви граници. Валери й е страшно ядосан и много съжалява, че преди години e хлътнал по нея, заради което след това дръпна доста назад и определено съжалява", коментираха от обкръжението на нападателя на Партизан.

Запознати със сапунения сериал твърдят, че Николета набрала много на бившия си заради факта, че той преди месеци не се прибра в София за рождения ден на дъщеря им. Футболистът на Партизан обаче беше възпрепятстван, тъй като имаше мач със сръбския отбор.

Освен това Николета успяла да го забърка в още един скандал. Ненаситната телевизионна водеща изпокарала Божинов с Николай Михайлов и то тъкмо когато двамата отново стоплиха отношенията си и пак бяха станали приятели.

Както е известно, сега вратарят отново се гушка с Лозанова, с която изкара ваканцията си на Малдивите. Самата тя не спря да се фука, че е на топло на едно от райските кътчета на земята, и по празниците постоянно публикуваше провокативни снимки в социалната мрежа.

Биляна също е доста активна и често пуска фотоси, чрез които показва колко влюбени са с Валери. Сръбкинята не само правела планове да има дете от него, което "ШОУ" писа още преди няколко месеца, а и се надявала двамата да минат през олтара. Засуканата Биляна вече има един брак зад гърба си. Тя е бивша съпруга на известния германски треньор Томас Дол, с когото се развежда преди няколко години. Вече втора година сръбкинята е с Божинов.

"Той много държи на любимата си. Не е онзи плейбой, какъвто всички го знаем. Валери дори вече не заглежда други жени, тъй като има до себе си най-красивата. Постоянно глези Биляна, неразделни са повече от година, най-логичното е и тя да му роди дете, а и нищо чудно да се венчаят през лятото", прогнозираха близки на 30-годишния бивш футболист на Ювентус и Манчестър Сити.
Петър СТАНЧЕВ