Плеймейтката Николета Лозанова престояла няколко дни инкогнито при Валери Божинов в Парма. Силиконовата брюнетка била забелязана на аерогара София да си купува билет за Милано. Сложила тъмни очила и шапка, красавицата се опитала да се дегизира, за да не бъде разпозната от останалите пътници.
 
След пристигането си в италианския град, тя била посрещната от Валери Божинов. Нападателят набързо качил Николета в мерцедеса си, след което двамата отпрашили за Парма.
 
Лозанова се похвалила пред свои приятелки, че Валери я настанил в хотел, разположен в покрайнините на града. Там двамата се усамотили и правили секс.
 
“Беше страхотно. Тези преживявания никога няма да ги забравя”, откровена била бившата любовница на Николай Михайлов, автомобилния пилот Владо Арабаджиев и бизнесмена Жоро Главата.
 
Божинов завел Николета в хотел, тъй като не искал двамата да бъдат забелязани в къщата, в която живее. Според последни информации той и Алисия са разделени, а както БЛИЦ вече писа – фолк певицата е забранила на Валери да вижда малкия си син.
 
След няколкодневния престой в Парма Николета заминала сама за Рим, за да се види със своя близка. Според едни източници тя все още е в Италия, а според други – вече се е прибрала в България.