ВИЖТЕ СТРАНИЦАТА НИ БУКМЕЙКЪР ТУК!

Италианската сексбомба Киара Насти се замеси в любовен триъгълник с националите Матия Дзакани и Николо Дзаниоло преди време и продължава да предизвиква неудобство в "скуадра адзура" заради бебето си.

Бившата звезда на Рома Николо Дзаниоло бе лудо влюбен в инфлуенсърката, а романът им започна през 2021 година, но след няколко месеца двамата се разделиха. Малко по-късно тя обяви, че е бременна от Матия Дзакани от Лацио.

В италианските медии твърдяха, че Киара Насти е излизала с двамата играчи по едно и също време и дори се говори, че бебето е на бившия футболист на Рома. Дори феновете на „вълците“ скандираха от трибуните: „Синът на Дзакани е от Дзаниоло“, а играчът пя тази песен заедно с тифозите.

WINBET – най-голямото разнообразие от игри и джакпоти! (18+)

Сега този скандал предизвиква голямо неудобство в италианския отбор, където и двамата футболисти бяха повикани за от новия селекционер Лучано Спалери за изминалите вече срещи от европейските квалификации. 

През ноември 2021 година се роди синът на Киара Насти и Матиа Дзакани. Играчът на Лацио беше първият, който публикува снимката на новороденото в своя Instagram, а инфлуенсърката по-късно пусна няколко изображения на малкото, нещо, за което получи няколко критики, че излага сина си твърде много. Много потребители започнаха да тормозят младата жена в социалните мрежи и през февруари тази година моделът обяви, че се е омъжила за Дзакани. 

Халфът на Лацио има син от бившата си половинка Сара Скаперота, с която се раздели преди две години, когато тя беше бременна.

Изтеглете мобилното ни приложение БЛИЦ СПОРТ ОТТУК!