Локо (Пд) подписа договор с хърватския нападател Дарио Захора, който вероятно е най-скандалният футболист, идвал у нас. Захора е определян като един от най-големите таланти в хърватския футбол, който провалил кариерата си с оргии, алкохол и дори наркотици.

Дарио започва многообещаващата си кариера в Динамо (Загреб), с който печели титлата през сезон 2003/04. На следващата година нещо се случва с отбора и президентът Мирко Барисич не може да разбере как е възможно шампиони да играят токова слабо. Футболистите нямат сили по време на тренировките, а в мачовете окапват до 20-ата минута.

Барисич разбира, че причината за това са маратонски сексоргии заради глупостта на Захора, който забравя телефона си в заведение. Находчив мъж го намира и разбира, че може да направи състояние от съдържанието му. Мъжът продава телефона на хърватския вестник “24 часа”, който публика снимки от оргии, в който трима футболисти на Динамо се забавляват с плейгърли.

Съдържанието на телефона предизвиква невиждан скандал. В него са замесени Дарио и съотборниците му Горан Любойевич и Дино Дърпич. Освен тях разкритията правят сериозни проблеми и на звездите на ските Яница Костелич и Ника Флайс, които също палували с играчите.

Вестникът съобщава, че има фотографии, на които се виждат футболистите на Динамо в различни сексуални пози заедно едрогърди хубавици. Към всичко това се добавя огромно количество алкохол и  наркотици.

1.jpgОт публикацията става ясно, че Захора, Любойевич и Дърпич джентълменски си делили плейбойката Нивес Целзиус. Дарио бил най-близък с дружката на Нивес Мая Шантич (на снимката). Тяхна снимка във вана е публикувана от изданието, което добавя, че футболистът е мъртво пиян.

“Телефонът на Захора е пълен с пикантна информация, но не може да публикуваме всичко. Сцените от клипчетата са достойни за сюжет на порнофилм, а футболистите на Динамо биха се справили по-добре в него отколкото на терена. Вижда се, че отдават доста старание в тренировките си в креватната гимнастика. Повечето снимки са на Дарио и Мая Шантич, която има клипче как тя мастурбира, докато той я окуражава. Шокирана съм от звездите на Динамо. Не вярвах, че е възможно трима души да си делят едни и също жени и всички да са доволни от това”, съобщава Романа Викадин, която пише статията.

След получаването на телефона тя се свързва със Захора, за да му съобщи, че възнамерява да публикува част от материала. Той полудява и я заплашва със смърт. Жената се свързва с полицията за защита и накрая пише статията си.

Ръководството на Динамо побеснява. Футболистите са глобени с по 6 заплати за нарушаването на реда. За да се справят със ситуацията, шефовете пращат играчите в други отбори. Захора започва да обикаля местни тимове и се кротва след брака си с красивата Инес. В момента двамата са родителите на две деца. В последните години обаче името му е свързано с участие в уредени мачове, като според хърватските медии е лесно да бъде пробит.

От тримата Дърпич е най-популярен. През 2009-а година той е продаден на Карлсруе, след като шефовете го хващат да прави секс с Нивес Целзиус, която вече му е съпруга, в центъра на стадион “Максимир”.

2.jpg

Ето я и Нивес Целзиус

nives1.jpg

nives2.jpg

nives3.jpg