Най-големите ни спортни звезди Христо Стоичков, Димитър Бербатов и Григор Димитров отправиха своите послания и пожелания за новата 2021 година. 

Камата обяви във Фейсбук, че на коронавируса и на лошите моменти ще им бием шута.

Winbet - истинската тръпка от победата! (18+)

"Честита Нова година, приятели! Бъдете здрави и се забавлявайте. Чакат ви европейско, олимпиада и много много приятни емоции. Разбира се, ще има и кофти моменти, но на тях и на коронавируса ще им бием шута през 2021-ва. Аз с левачката, а вие може и с деснячката. На българките със сигурност ще е лесно – когато си красив няма как да не се оправиш в живота. На мъжете ще си позволя да кажа -стиснете юмруци и напред срещу проблемите. Съдбата обича смелите! Разбира се, трябва да имате и Вариант Б при решаване на важните проблеми. Преди да ги разрешите първо слушайте сърцето си, после ума си и накрая направете …както ви казва жена ви. Работи, повярвайте. Усмихнете се, Нова година е! Тя ще ни донесе късмет, сигурен съм. Бъдете благословени и щастливи!

Ваш Христо Стоичков", написа Камата.

 

Честита Нова година, приятели! Бъдете здрави и се забавлявайте. Чакат ви европейско, олимпиада и много много приятни...

Публикувахте от H8S Hristo Stoichkov в Четвъртък, 31 декември 2020 г.

Димитър Бербатов пък се любуваше на зарята в София, като я изгледа от своя дом.

"Честита Нова 2021... Бъдете здрави", написа бившият нападател на Манчестър Юнайтед.

 

Happy New 2021... Be healthy, peopleee ️

Публикувахте от Dimitar Berbatov в Четвъртък, 31 декември 2020 г.

"Благодаря на всички за подкрепата през изминалата година. Развълнуван съм да оставя 2020 година в миналото и да започна нова свежа страница. Желая ви всичко най-добро през 2021 година", написа от своя страна Григор Димитров.

В едно от сторитата си в Инстаграм той показа каква е новогодишната му вечеря.