Всичко за Евро 2024 с БЛИЦ – ТУК!

Идилията на една от най-обсъжданите двойки в света - Уанда Нара и Мауро Икарди, продължила повече от година, е на път да приключи, съобщават аржентинските медии.

Според последните информации звездната двойка изживява сериозна криза, която в този случай наистина ще завърши с развод. За това, че конфликтът се е завърнал в семейството, се заговори, след като Уанда бе засечена в боулинг зала в Палермо, Буенос Айрес, с рапъра Л-Ганте. Именно той бе спряган за неин любовник при първата й криза с Мауро Икарди. В онези времена Л-Ганте дори посвети песен на Нара, което въпреки раздялата много вбеси съпруга й. По същото време, докато жена му се забавляваше в боулинга, Мауро летеше самотен за Турция, за да започне подготовка със съотборниците си от Галатасарай. Слуховете, че този път двойката ще приключи окончателно, получиха потвърждение от Ана Розенфелд, адвокат на Нара.

„Има готови документи за разделянето на активите им в Италия. Всичко, което остава, е да подпишем развода“, цитира Розенфелд „Гадзета дело спорт“.

Икарди и Нара дълго време бяха една от любимите звездни двойки на медиите. Семейството отглеждаше с любов двете си дъщери и трите момчета на надарената аржентинка от бившия нападател на Сампдория Макси Лопес. Всичко обаче рухна през 2022 г., когато Мауро кръшна с актрисата Чайна Лопес. В последвалата буря Уанда натири съпруга си и се започна сага от обвинения. Според нея Мауро имал и други забежки, както и специален телефон за мацки. Нападателят отрече да е бил неверен и от своя страна атакува жена си, че е мачкала чаршафите с някогашния му съотборник в ПСЖ Кейта Балде.

В крайна сметка в началото на 2023 г. съпрузите заровиха томахавката в името на петте деца и привидно отново заживяха дружно. Това бе тежък период за Уанда, която съобщи, че е болна от левкемия. Вторият шанс, който си дадоха Мауро и Нара, обаче явно в крайна сметка ще излезе неуспешен.